Μπακρής ΑΕ

logo

Προϊόντα

phone

Facebook

facebookΕπισκεφθείτε το facebook
και ελάτε σε επαφή με την
Μπακρής ΑΕ
Τάρτα Σοκολάτας
tarta-sokolatas-photoΣυνταγή για την πάστα φλόρα
 
  • 1000 gr Murbella Braun (μείγμα για Πάστα Φλώρα)
  • 400 gr Βούτυρο φρέσκο 82% λιπαρά
  • 100 gr Αυγά ολόκληρα (2 τεμάχια)

 

 

Εκτέλεση
Χτυπηστε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το "φτερό" μέχρι η ζύμη να ξεκολλήσει από τον κάδο του μίξερ
Βάλτε το μίγμα σε φόρμες για ατομικές τάρτες και ψήστε στο φούρνο
θερμοκρασία φούρνου 1800 C - Χρόνος ψησίματος : ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας

Συνταγή για γκανάζ

  • 500 gr Κρέμα γάλακτος ρευστή
  • 750 gr Σκούρα σοκολάτα 815 Callebaut σε σταγόνες
  • 100 gr Βουτύρο 82% λιπαρά
 
Εκτέλεση
Βράστε την κρέμα γάλακτος
Προσθέστε τη σοκολάτα σε σταγόνες και ανακατέψτε μέχρι οι σταγόνες να λιώσουν τελείως
Όταν κρυώσει το γκανάζ στου 35 0 C προσθέστε το βόυτυρο και ανακατέψτε  μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
 
Τελείωμα
Ρίξτε το γκανάζ μέσα  στις ψημένες τάρτες και βάλτε τις στο ψυγείο για 15 λεπτά να παγώσουν
Διακοσμήστε με ολόκληρα βατόμουρα, ξηρούς καρπόυς ή όπως επιθυμείτε.
 

Μπακρης ΑΕ | Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιϊας και παγωτού
Δημαρχου Αντώνη Μαργαρίτη 177, Αγ. Ελεούσα - 34100 Χαλκίδα | Τηλέφωνο: 22210 90400 Fax: 22210 62263

Designed by Dvs.gr - Web Hosting Provider!