Μπακρής ΑΕ

logo

Προϊόντα

phone

Facebook

facebookΕπισκεφθείτε το facebook
και ελάτε σε επαφή με την
Μπακρής ΑΕ
Amaretto Wedges
amarettowedges-photoΓέμιση Τρούφα Σοκολάτα
  • 150 gr Κρέμα γάλακτος ρευστή
  • 200 gr Ζάχαρη
  • 100 gr Λικέρ αμαρέτο 28% vol
  • 200 gr Σιρόπι γλυκόζης
  • 300 gr Ανάλατο βούτυρο
  • 400 gr Σοκολάτα υγείας 815 Callebaut
  • 350 gr Σοκολάτα γάλακτος 823 Callebaut

Εκτέλεση
Ζεστάνετε την κρέμα , τη ζάχαρη και τη γλυκόζη στους 800C
Προσθέστε το βούτυρο στις σοκολάτες και λιώστε αργά
Τέλος προσθέστε το λικέρ αμαρέτο

800 gr Marzipan almond paste

Εκτέλεση
Ανοίξτε με μαρζιπαν με πλάστη σε πάχος περίπου 5 mm
Στρώστε το σε δίσκο με τοιχώματα και απλώστε από πάνω τη γέμιση
Παγώστε στο ψυγείο
Κόψτε στο επιθυμητό μέγεθος και καλύψτε με σοκολάτα υγείας
Διακοσμήστε με ρίγες σοκολάτας (όπως στη φωτογραφία)
 

Μπακρης ΑΕ | Πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιϊας και παγωτού
Δημαρχου Αντώνη Μαργαρίτη 177, Αγ. Ελεούσα - 34100 Χαλκίδα | Τηλέφωνο: 22210 90400 Fax: 22210 62263

Designed by Dvs.gr - Web Hosting Provider!